Новини

<< Към всички новини

На 26 септември 2024 г. /четвъртък/ от 14:00 до 15:30ч. ще бъде организирана среща в зала „Панорама“ на хотел „Експо“ на домоуправителите и мениджъри на етажна собственост с представители на ръководството на „Софийска вода“ АД

20/09/2024

Една от целите на „Софийска вода“АД е постигането на по- високи нива на обслужване и по- голяма степен на удовлетвореност сред  потребителите. В тази връзка на 26 септември 2024 г. /четвъртък/ от 14:00 до 15:30ч. ще бъде организирана  среща в зала „Панорама“ на хотел „Експо“ на домоуправителите и мениджъри на етажна собственост с представители на ръководството на  „Софийска вода“ АД.

На срещата ще се обменим актуална информация на въпроси, свързани  с най- често постъпващите случаи относно правата, задълженията и възможностите за разрешаване на казуси на представителите на етажната собственост и клиенти на „Софийска вода“ АД.

Ще разясним полеза информация относно:

*законова рамка за отчитане на водомери и изчисление на така наречените „общи нужди“;

*права и задължения на ВиК дружеството и домоуправителите за коректно издаване на фактури;

*ред и процедура за проверка при сериозни разминавания в отчитането;

*дистанционно отчитане – специфика и често задавани въпроси;

В срещата от страна на дружеството ще се включат:

*г-н Васил Тренев, Изпълнителен директор на „Софийска вода“ АД;

*г-н Борислав Георгиев, Търговски директор;

*инж. Валентин Милушев, Заместник -директор“ Водоснабдяване  и пречиствае на питейни води и измерване“;

Поради ограничението на местата в залата и с цел конфорт на всички участници, е необходимо същите да заявят предварително присъствието си на адрес:

 https://docs.google.com/forms/d/lia4a-kl6pal8LHKaJpJhhR-0FqKG3uHCsfdq6Ejzrko/viewform@edit_requested_true  чрез интернет страницата на дружеството www.sofiyskavoda.bg най – късно до 16:30 ч. на 23 септември 2024 г.

За да постигнем максимална изчерпателност на засегнатите теми,  конкретни индивидуални казуси няма да се обсъждат на място. Те могат да бъдат подавани на официалните канали на  дружеството.