Новини

<< Към всички новини

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН!

16/09/2024
Card image cap

В този вълнуващ за всеки от нас ден, Ви пожелавам здраве, енергия и вдъхновение за една успешна 2024/2025 учебна година!

От най-малките деца в детските ни градини, до зрелостниците в нашите училища - нека започнат годината цветно, емоционално и с усмивка!

За мен е чест да приветствам над 550 първокласници с “Добре дошли в училищата в район „Надежда”!“

Вярвам, че всеки от тях ще бъде добър ученик, достоен човек и смел мечтател! От името на районна администрация "Надежда", подарих на всеки първокласник книжка с Приказки за мъдростта, правдата и неправдата. Не забравяйте, че всеки житейски урок ни носи поука - за добрите и лошите герои, като възпитава доброта, грижа и уважение към ближния.

Обновената образователна среда в район „Надежда“ ще посрещне хиляди деца и ученици, готови за нови знания, добри приятелства и незабравими моменти в любимата градина или училище!

Продължаваме работа по проектите за ремонт на 153 Спортно училище "Неофит Рилски", 141 Основно училище, 137 ДГ "Калина Малина" и 27 ДГ "Детска китка", филиал.

Сигурен съм, че заедно с мотивираните професионалисти в образователната система в район „Надежда“ ще продължим да работим за нашата обща кауза – качествено образование за децата на България!

На добър час!

Инж. Димитър Димов

Кмет на район "Надежда" - СО