<< Към всички новини

Фестивалът на модерния млад градски човек My Sofia ще се проведе за трети път на 9 и 10 август (събота и неделя) в сърцето на София

19/07/2024
Card image cap

Задава се третото издание на фестивала на My Sofia. Youth with causes. Двудневното събитие и тази година е с вход свободен, и с богата програма, в която всеки може да открие по нещо. Музика под открито небе на емблематичната сцена на Kino Cabana, артателиета и работилници, суинг, кей-поп, салса, брейк, спортни предизвикателства с готини награди, иновативни проекти и стартъпи, настолни игри, комикси и, разбира се, кампании с кауза.

Започваме в 17:00 ч., а за да си намерите място за бандите, със сигурност трябва да дойдете преди 20:00 ч. На 9 август ще се повеселим с Jupiter 7, а втората фестивална вечер на 10 август ще вдигнем много шум с Cool Den.

През 2024 инициативата поставя под светлините на прожекторите 3 каузи – осиновяване на бездомни животни, превенция на зависимости и превенция на заболявания.

Участници в третото издание на събитието по повод Международния ден на младите хора са: Animal Rescue Sofia, ЧЕТИРИ ЛАПИ, ОП „Екоравновесие“, Фондация „РеСтарт“, Превантивно-информационен център по проблемите на наркоманиите, Flying Steps Swing Dances, Latin Force Dance Studio, Българската федерация по брейк, д-р Ваньо Везиров с проекта си за триизмерно принтиране на сложни човешки органи, д-р Петър Евтимов – основател на чисто новата специалност "Астробиология“, участниците в Академия за ВИЗИОНЕРИ 2024, Николай Табаков с артинсталации, "Музейко" и др.

Гостите на фестивала са потенциални участници в многото и разнообразни ателиета – за превръщане на стари дрехи в бижута, рисуване върху вода, рисуване на комикси и др.

За успешно справилите си с предизвикателствата към публиката (дърпане на въже, скачане на ластик, лимбо и др.), нашите партньори от Sport Depot, Ciela и ОП “Туризъм” са подготвили награди.  
Събитието е достъпно в социалните мрежи тук.