Новини

<< Към всички новини

Проект "Работилница за можещи"

07/03/2024
Card image cap

В проект "Работилница за можещи" , младите хора от град София имат възможност да разгърнат своя потенциал.

С участието си в 7 тематични работилници младите хора могат да се запознаят с темите:

Дигитални умения

Създаване на онлайн съдържание

Маркетинг

Рекрутинг

Здравословно хранене

Здраве

Спорт

Район "Надежда" е партньор на проекта и домакин на два от модулите:

„Как да успеем в спорта“ с олимпийската шампионка по бокс Стойка Кръстева и спортния журналист Илия Илиев. Те ще разкажат за житейския си път, за професионалните успехи и за трудностите, през които са минали, за да ги постигнат.

Срещата ще се състои на 14 март от 12 часа в боксовата зала на стадион Локомотив.

Модул "Създаване на онлайн съдържание" е среща с подкаст и телевизионния водещ Симеон Иванов. На нея той ще разкаже за житейския си път, за началото на кариерата му като подкастър и преминаването на големия екран като водещ на сутрешния блок на БНТ – „Денят започва“. Работилницата ще завърши със симулация на подкаст, в която всеки желаещ ще може да застане срещу Симеон и да опита уменията си като водещ и да получи професионални насоки.

Срещата ще се проведе на 14 март от 16.30 часа в залата на Център за изкуства, култура и образование „София“ в сградата на 141 ОУ „Народни Будители“.

"В проект "Работилница за можещи" младежите могат да развият умения, които да им помогнат в живота. Ще им покажем как да създадат продукти, с които да реализират мечтите си.", казват организаторите от Сдружение "Общество за изследване на Средиземноморието".