Новини

<< Към всички новини

Шампионите Тервел Пулев, Стойка Кръстева и Радина Томова застават зад каузата на Teen Boom Fest’2023 в София

29/06/2023
Card image cap

Шампионите Тервел Пулев, Стойка Кръстева и Радина Томова застават зад каузата на Teen Boom Fest’2023 в София.

Сред #ВДЪХНОВИТЕЛИТЕ на най-обичания младежки фестивал са още харизматичните актьори София Бобчева, братята близнаци Дарин и Деян Ангелови, писателката и поет Мария Лалева

Станете част от незабравимото приключение, наречено

TEEN BOOM FEST. Единственият по рода си формат ще гостува в София на 1 и 2 юли (събота и неделя), локацията на фестивалното градче е Южния парк, зад атракционите. Входът е свободен!

Най-известните инфлуенсъри от света на тийнейджърите ще посрещнат своите верни последователи в двата фестивални дни от 16:00 часа. Сред вдъхновителите на събитието ще бъдат шампионите на България – Тервел Пулев, Стойка Кръстева и Радина Томова. Към тях ще се присъединят актьорите Дарин Ангелов Деян Ангелов, София Бобчева, писателката и поет Мария Лалева.

Фестивалното градче ще отвори врати още в 10:30 часа, а картата на събитието включва 10 фен шатри, където ще се срещнете с двойките, които са един за друг – ARTi и Криси, Виктория и Георги, Димана и Христо. Тук ще са и любимите лица от социалните мрежи, сред които: момичето, което разсмива над 320 000 в социалните мрежи – Megsun, харизматичният водещ Алпер Чочев, усмихнатата Лили Аначкова, саркастичният ценител на вкусната храна Alexander Vlog и кръстеният на Папата тиктокър Йоан – Петър. На място ще се срещнете още със синеоката дива EVA, успешните актьори Ивайло Захариев, Крис Ненков, Иван Тишев. Фестивалните фенове ще имат възможност да се запознаят лично с тиктокърите Alexander Valentine, Black Gogo & Presinka, Linsho, Ei Bo, Димитър Пурнаров и Chonsy.

На фен среща ще ви очакват още латино кралете Торино и Пашата,dj Pancho, D-ZASTA и др.

С нас ще бъде и Милен Колев, популярен в социалните мрежи със своите забавни превъплъщения и личната си кауза – да информира обществото за живота на хората със синдром на Даун.

Всички те застават зад мисията на TEEN BOOM FEST’ 23, защото #ДобритеДумиСаПриятелство!

Фестивалът на младите ще акцентира върху темата за насилието и агресията във всичките им форми. Инициативата е насочена към превенция и създаване на сигурна среда, формирана чрез положителни послания.

Събитието е подкрепено от Столичната община и Централната комисия по противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и местните комисии за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към районите “Подуяне”, “Лозенец”, “Искър”, “Студентски”, “Илинден”, “Овча купел”, “Надежда”, “Красна поляна”, “Кремиковци”, “Изгрев”, “Сердика”, “Младост”, “Триадица”.