Изграждане на нов тротоар пред бл. 172 в ж.к. Надежда 1

172 blok

Продължава изпълнението на нови тротоари в район „Надежда“. Изграждаме нов тротоар пред бл. 172 в жк Надежда 1 - за да осигурим устойчива пешеходна среда и достъпност до метростанция "Надежда"!

"Успешно стартира най-мащабната програма за изграждане на нови тротоари в Столична община - над 700 000 кв. м. тротоари ще бъдат изцяло обновени! Поздравявам районния кмет на "Надежда" Димитър Димов за успешно завършените процедури и качествената реализация на обектите", каза общинският съветник Татяна Георгиева/Tatyana Georgieva, с която продължаваме видео обиколката #ЗаедноСмеНадежда!

Приоритетно ще работим по осигуряване на пешеходен достъп около училища и детски градини, както и достъп до масов градски транспорт. Вече са готови тротоарите около 102 Основно училище, 38 Детска градина и ЧУ "Веда"!

За да завършим новият облик на един от най-ключовите тротоари в жк Надежда 1-пред бл 172, ще осигурим нова паркова мебел и кашпи с цветя.

По този начин ще зарадваме пешеходците, но и ще се противопоставим на нарушителите, които вече се опитват да паркират на новия тротоар.

Линк на видеото във Facebook